Inchirieri masini ? Respectam promisiunile, depasim asteptarile.Termeni conditii

Termeni si Conditii pentru Inchirieri Masini

Conditii generale pentru inchirieri auto
Clientul este rugat sa citeasca si sa confirme acceptarea contractului si semnarea Contractului de inchirieri masini. Acesta trebuie sa indeplineasca toate conditiile stipulate mai jos. Proprietarul isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea autovehiculului.

Varsta clientului:
Clientul trebuie sa aiba minim 21 ani si permis valid de minim 1 an (conform conventiei de la Viena 8.nov.1968).

Plata:
Tarifele pentru inchirieri masini sunt stabilite in Euro si contin TVA-ul si asigurarile catre terti. Plata se face cash in avans, in $, EUR sau lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Plata cu carte de credit se accepta pe baza de comision astfel: Visa, Master Card, 2,5% sau American Express 4,5%. La livrarea masinii inchiriate, se solicita o garantie de 200-500 Euro, in functie de clasa masinii inchiriate. Garantia nu va fi returnata clientului, in cazuri de distrugeri ce apar in interiorul sau exteriorul autoturismului inchiriat (200-600 EUR), furt al partilor autoturismului inchiriat, pierderi ale documentelor autoturismului (100 EUR) sau ale cheilor (150 EUR), stricarea ambreiajului (200-500 EUR). Aceasta suma va fi restituita clientului la recuperarea autoturismului inchiriat in buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile din dotarea masinii inchiriate, conform protocolului predare-primire semnat la livrarea masinii. In cazul in care clientul returneaza masina inainte de expirarea contractului, suma platita pe intrega perioada de inchiriere NU se returneaza.

Tariful de Inchiriere nu acopera :
Cheltuieli cu combustibilul (masina se livreaza cu un minim de ¼ motorina sau benzina), amenzile primite de client pentru incalcarea regulilor de circulatie. Inlocuirea autovehiculului defect, daca defectiunea aparuta este cauzata de utilizarea necorespunzatoare a autovehiculului, sau in cazul unui accident in urma caruia autovehiculul nu mai prezinta conditii de utilizare in siguranta, iar vina, conform procesului verbal intocmit de Politie, apartine clientului.

Predare si recuperare masina :
Livrarea si restituirea autoturismului inchiriat se face la locul, data si ora stabilite de client si mentionata in Contractul de Inchirieri Auto, fara costuri sau tarife suplimentare pe raza orasului Bucuresti. Autoturismul inchiriat va fi predat clientului in conditii generale bune, fara defectiuni ascunse sau vizibile, orice informatie asupra conditiilor de prezentare ale autoturismului fiind facuta in contract. Clientul va returna autoturismul inchiriat impreuna cu actele, accesoriile si echipamentele la locul, data si ora precizate in Contractul de inchirieri masini. In caz de intarzieri anuntate, de pana la o ora, nu se percep tarife suplimentare. La returnarea autoturismului inchiriat cu o intarziere anuntata intre una si patru ore fata de ora specificata in Contractul de Inchirieri Masini, se percepe un tarif suplimentar pentru o jumatate de zi de inchiriere, iar la intarzieri de mai mult de 4 ore se percepe un tarif suplimentar pentru o zi de inchiriere. La expirarea duratei de inchiriere, prezentul contract devine nul daca nu s-a convenit altfel. Autoturismul inchiriat se declara furat la Politie daca intarzierea nu se anunta.

Utilizarea autoturismului inchiriat:
Clientul se angajeaza sa conduca vehiculul inchiriat respectand dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice. Masina va fi condusa NUMAI pe drumuri NATIONALE sau EUROPENE marcate corespunzator. Este interzisa conducerea masinii inchiriate pe drumuri de tara neasfaltate nemarcate, paduri sau drumuri forestiere. Clientul va pastra in permanenta cheile si talonul asupra sa atunci cand nu se afla in autoturismul inchiriat si nu le va incredinta altei persoane care nu figureaza in contractul de inchirieri masini. Nu va supraincarca autoturismul inchiriat si nu-l va folosi pentru transport marfa. Nu va folosi autoturismul inchiriat in curse, teste sau pentru a impinge sau remorca alte vehicule ori remorci. Nu va efectua reparatii asupra autoturismului inchiriat decat la garaje autorizate si numai cu acordul si conform cu instructiunile proprietarului, plata lucrarilor efectuate urmand a fi rambursata pe baza prezentarii facturii eliberate pe numele proprietarului, insotita cu devizul de reparatii. Clientul nu va lasa masina deschisa (usi, geamuri, compartiment bagaj) cu cheile in contact. Clientul va utiliza autovehiculul inchiriat in concordanta cu instructiunile de folosire ale autoturismului inchiriat emise de producatorul acestuia.

Asigurari pentru inchirieri auto
Vehiculul inchiriat este asigurat pentru daune cauzate tertilor numai pentru perioada de inchiriere specificata in Contractul de Inchiriere. Daunele suferite de vehiculul inchiriat, din vina clientului sau cu autor necunoscut sunt asigurate, mai putin o suma – depozitul de garantie – ce este in sarcina clientului. Aceasta suma este specificata in contractul de inchiriere. In caz de accident, este obligatorie declararea acestuia la Politie care va constata daunele si va elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizare de reparatii. Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea autovehiculului. Declaratia la Politie este obligatorie in toate cazurile: daca sunteti vinovat; daca sunteti vinovat, dar nu sunteti implicat; daca partea responsabila nu este identificata (exemplu: daune in parcare in lipsa dvs). Fara aceste documente, clientul este responsabil pentru costurile TOTALE DE REPARATII. Conducerea sub influenta alcoolului sau drogurilor de catre conducatorul desemnat, atrage suportarea consecintelor legii (asigurarea casco nu mai este valabila). In cazul in care autoturismul inchiriat nu va fi inapoiat in aceleasi conditii ca la livrare, depozitul (200 - 500 Euro) va fi retinut de proprietar, iar in cazul in care asigurarea nu despagubeste pagubele din vina clientului (ex.: a condus sub influenta alcoolului, narcoticelor sau altor substante), clientul este obligat la plata integrala a autoturismului avariat. Dupa expirarea contractului de inchiriere, clientul ramane responsabil pentru plata defectiunilor constatate ulterior.

Jurisdictie
Orice litigiu ce apare in derularea prezentului contract va fi supus instantelor competente a jurisdictiei din Bucuresti. Partile convin ca prezentul contract sa constituie TITLU EXECUTORIU pentru incasarea sumelor restante, urmand a se proceda la executarea silita fara somatie. SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE PREZENTATE MAI SUS. SEMNATURA CLIENT :

 Linkuri rapide:

MASINI-TARIFE
Inchirieri auto aeroport
Inchirieri masini cu sofer
Inchirieri masini de lux
Inchirieri van si microbuz cu 8+1 locuri
Oferte masini de familie de inchiriat
Masini de inchiriat in weekend

Transfer si tururi turistice:

Transfer Aeroport - Bucuresti 20 Euro
Transfer Bucuresti - Sinaia 90 Euro
Transfer Bucuresti - Brasov 100 Euro
Transfer Bucuresti - Constanta 150 Euro
Inchirieri masini ? Respectam promisiunile, depasim asteptarile.

vezi un model de contract