Inchirieri masini ? Respectam promisiunile, depasim asteptarile.Masini de inchiriat in weekend

Pentru ca multe persoane parasesc rutina orasului pe durata weekend-urilor, agentia noastra rent-a-car vine in sprijinul soferilor cu oferte inchirieri auto in weekend in Bucuresti imbatabile.

Aveti oportunitatea sa inchiriati ieftin diverse modele de masini de familie, precum Volkswagen Passat New Model, Skoda Octavia, Ford Focus etc. daca intentionati sa va petreceti cateva zile la mare sau la munte, insotiti de copii. Daca aveti copii de varste mici, noi va oferim in mod gratuit, scaune pentru copii!

Totodata, puteti opta si pentru autoturisme mai elegante, ideale pentru clientii mai pretentiosi. Audi Q7 este o masina care pune accent pe factorul util. Oricine alege acest autoturism de inchiriat va beneficia de un spatiu generos pentru depozitarea bagajelor, calatorii mai fiabile si un confort sporit.

Indiferent de destinatia aleasa (munte, mare, zona rurala, deplasari internationale etc.), masinile noastre se afla in perfecta stare de functionare, asa ca dumneavoastra veti putea parcurge inclusiv distante mai lungi, la bordul oricarui model.

Fie ca doriti sa inchiriati in weekend o masina mai economica sau un SUV puternic (precum Hyundai Tucson etc.), va veti bucura mereu de servicii calitative, puse la dispozitie de o echipa profesionista si cu experienta, cu care veti putea comunica in cele mai bune conditii.

Nu este de mirare ca numerosi clienti din Bucuresti si nu numai, opteaza pentru serviciile parcului nostru auto, deoarece “Respectam promisiunile, depasim asteptarile”.

Va dorim weekend placut si deplasari confortabile, in deplina siguranta!Linkuri rapide:

MASINI-TARIFE
Inchirieri auto aeroport
Inchirieri masini cu sofer
Inchirieri masini de lux
Inchirieri van si microbuz cu 8+1 locuri
Oferte masini de familie de inchiriat
Masini de inchiriat in weekend

Transfer si tururi turistice:

Transfer Aeroport - Bucuresti 20 Euro
Transfer Bucuresti - Sinaia 90 Euro
Transfer Bucuresti - Brasov 100 Euro
Transfer Bucuresti - Constanta 150 Euro
Inchirieri masini ? Respectam promisiunile, depasim asteptarile.

vezi un model de contract