Inchirieri masini ? Respectam promisiunile, depasim asteptarile.Inchirieri van si microbuz cu 8+1 locuri

Daca visezi de multa vreme sa faci un circuit al tarii, dar vrei sa fii inconjurat si de cei mai buni prieteni, cea mai buna metoda este sa calatoresti la bordul unei masini spatioase.

Mijloacele de transport in comun pot fi utile atunci cand calatoresti singur, nu ai foarte multe bagaje sau vrei sa te deplasezi mai mult prin oras. Insa atunci cand pui la cale un proiect personal de vacanta care include vizitarea mai multor obiective de interes turistic, scopurile tale pot fi ingradite de mai multi factori: trebuie sa respecti ora plecarii din gara sau autogara, adesea trebuie sa calatoresti intr-un mediu aglomerat (de exemplu, trenurile sunt supraaglomerate o data cu deschiderea sezonului de vara, cu ocazia zilei de 1 Mai, mai ales spre mare, in unele autobuze aerul conditionat este deficitar sau lipseste cu desarvarsire etc.) si, in plus, nu poti face popasuri atunci cand ai vrea, pauzele dedicate opririlor sunt mult prea scurte, iar ceilalti pot discuta cu voce tare sau asculta muzica atunci cand incerci sa te odihnesti.

Insa daca vei inchiria un minivan incapator, problema depozitarii bagajelor e ca si rezolvata. De asemenea, nu trebuie sa asculti intruna aceeasi muzica pe care o pune soferul unui autobuz sau discutiile interminabile care nu te intereseaza ale celor din preajma. Un alt avantaj este ca poti opri oricand, bineinteles, parcand in locuri adecvate! Daca planuiesti un traseu montan, cu ajutorul sistemului performant GPS cu care vehiculul este echipat, vei gasi imediat ruta cea mai potrivita pentru a ajunge la destinatie. Pe parcurs, daca aplicatia de pe telefonul mobil ti-a indicat un anumit punct turistic atractiv, vei putea sa iti modifici orarul. Cand ti se face foame sau ti-e pofta de o cafea aburinda, proaspata, poti sa tragi la barul-restaurant care iti face cu ochiul de pe marginea drumului. Ce mai, esti propriul stapan! De cateva ori, mi s-a intamplat sa vad in fata ochilor peisaje neasemuit de frumoase, mai ales in zonele de munte ale tarii, unde mi-ar fi placut sa ma opresc o clipa pentru a fotografia panorama sau macar pentru a inregistra mai bine vizual un apus fenomenal, un curcubeu colorat care a aparut la orizont. Mi s-a mai intamplat sa observ si tarabe cu lucruri si alimente specifice unei anumite zone, dar opririle erau programate in alte parti. Ce n-as fi dat atunci sa am permis auto si o masina confortabila.

Optand inchirierea unui Renault Trafic Passenger cu 9 locuri, un minivan Mercedes Vito sau alt vehicul asemanator din parcul nostru auto, vei beneficia de preturi speciale la inchirieri auto pentru weekend, dar si la incheierea unui contract de inchiriere pe termen lung sau scurt. Astfel, veti fi avantajati de un confort sporit, deoarece dispunem doar de cele mai noi modele de masini de inchiriat. In caz ca va ganditi sa va prelungiti vacanta cu inca o zi, trebuie doar sa ne anuntati si problema este ca si rezolvata!

Echipa masinini deinchiriat.ro va ureaza drum bun!

 Linkuri rapide:

MASINI-TARIFE
Inchirieri auto aeroport
Inchirieri masini cu sofer
Inchirieri masini de lux
Inchirieri van si microbuz cu 8+1 locuri
Oferte masini de familie de inchiriat
Masini de inchiriat in weekend

Transfer si tururi turistice:

Transfer Aeroport - Bucuresti 20 Euro
Transfer Bucuresti - Sinaia 90 Euro
Transfer Bucuresti - Brasov 100 Euro
Transfer Bucuresti - Constanta 150 Euro
Inchirieri masini ? Respectam promisiunile, depasim asteptarile.

vezi un model de contract