Inchirieri masini ? Respectam promisiunile, depasim asteptarile.Oferte masini de familie de inchiriat

Daca aveti nevoie sa ajungeti la un eveniment important, insotit fiind de partenerul de viata, parinti sau alte rude si copii, noi va ajutam sa va indepliniti obiectivul, punandu-va la dispozitie masini de familie de inchiriat ieftine. Pentru ca principala prioritate a unui conducator auto responsabil o constituie siguranta in trafic, credem ca suntem indreptatiti sa afirmam ca o masina “de familie” adecvata nevoilor tale te poate scuti de multe probleme, mai ales atunci cand te deplasezi pe distante mai lungi.

Mai intai, pentru ca o masina de familie trebuie sa faca dovada unui comportament exemplar pe carosabil, indiferent de circumstante. Adica sa fie sigura in orice conditii de vreme, inclusiv cand ploua sau ninge. Conform unor rezultate relevante obtinute in urma unui raport efectuat de nemtii de la TÜV in 2015, am reusit sa aflam care sunt autoturismele considerate cele mai fiabile si mai potrivite pentru familii.

Liderul acestui segment continua sa fie Volkswagen Golf, urmat de Skoda Octavia, o masina compacta care printre altele, detine si avantajul unui portbagaj mai spatios si la care este prezent acelasi motor de baza.  Clientii mai pretentiosi, pot descoperi in parcul nostru auto si alte optiuni interesante pentru inchirieri masini din clasa compacta premium, Audi A6 fiind iarasi un automobil in care va puteti increde. La fel ca si Mercedes Benz-E Class sau Mercedes C-Klasse Avangard diesel.

Pentru deplasari urbane sau pentru calatorii mai lungi, va invitam sa studiati ofertele noastre de inchirieri suv si preturi inchirieri masini ieftine, alegand modelul convenabil, care va poate ajuta sa va atingeti scopul!Linkuri rapide:

MASINI-TARIFE
Inchirieri auto aeroport
Inchirieri masini cu sofer
Inchirieri masini de lux
Inchirieri van si microbuz cu 8+1 locuri
Oferte masini de familie de inchiriat
Masini de inchiriat in weekend

Transfer si tururi turistice:

Transfer Aeroport - Bucuresti 20 Euro
Transfer Bucuresti - Sinaia 90 Euro
Transfer Bucuresti - Brasov 100 Euro
Transfer Bucuresti - Constanta 150 Euro
Inchirieri masini ? Respectam promisiunile, depasim asteptarile.

vezi un model de contract