Inchirieri masini ? Respectam promisiunile, depasim asteptarile.Condu cu stil pentru a marca o zi importanta din viata ta!

Posesorii de permis auto au acum ocazia sa inchirieze la cele mai bune preturi masini de lux in Bucuresti si direct de la aeroportul “Henri Coanda” din Otopeni. O limuzina spatioasa si moderna poate fi o alegere inspirata pentru a completa o imagine plina de stil si eleganta.

O masina din clasa de lux poate contribui la succesul prezentei dumneavoasta in cadrul unei nunti, unei intalniri de afaceri sau o petrecere mondena, prin caracteristicile aparte care contureaza o personalitate plina de distinctie si bun gust. In parcul nostru auto Master’s Rent a Car, puteti descoperi modele superbe de autoturisme clasa limuzina ori SUV de lux, printre care si  Mercedes E-Klasse Avangard sau masini de inchiriat Bmw X6 in Bucuresti.

Optand pentru oricare din ofertele noastre, clientii pot beneficia de servicii ireprosabile si preturi avantajoase. Printr-o atitudine deschisa si interes pentru nevoile celor care ne solicita, reusim sa facem fata oricaror exigente, astfel incat va fi o placere sa ne aveti drept parteneri de calatorie!Linkuri rapide:

MASINI-TARIFE
Inchirieri auto aeroport
Inchirieri masini cu sofer
Inchirieri masini de lux
Inchirieri van si microbuz cu 8+1 locuri
Oferte masini de familie de inchiriat
Masini de inchiriat in weekend

Transfer si tururi turistice:

Transfer Aeroport - Bucuresti 20 Euro
Transfer Bucuresti - Sinaia 90 Euro
Transfer Bucuresti - Brasov 100 Euro
Transfer Bucuresti - Constanta 150 Euro
Inchirieri masini ? Respectam promisiunile, depasim asteptarile.

vezi un model de contract